Kampionati i Volejbollit

Gjatë muajit shkurt 2019, në shkollën tonë u zhvillua Kampionati i Volejbollit. Çdo klasë përfaqësoi veten denjësisht me lojën e tyre. Përballjet ishin midis klasave të 10-ta dhe 12-ta, ku klasa 12-G fitoi edhe kupën. E rëndësishme gjatë kësaj veprimtarie ishte përzgjedhja e të rinjve më të talentuar, të cilët do të përfaqësojnë shkollën tonë në veprimtaritë sportive me shkollat e tjera. Suksese të mëtejshme!.

NDESHJE MIQËSORË NË VOLEJBOLL.

Klasat e 10-ta të shkollës së mesme Turgut Ozal Tirana zhvilluan një ndeshje miqësore volejbolli me vajzat e shkollës 9-vjecare Ardian Klosi.

Të dyja skuadrat treguan se sporti na bashkon në miqësi dhe bashkpunime të mëtejshme.

Suksese!