"Vlera e librit"

Klubi i librit sot ne prani te nxenesve te klasave te 10 prezantoi projektin te cilin kishin muaj qe e pergatisnin .
Tema e projektit ishte “Vlera e librit” pra pjestaret e grupit kishin si synim te ndergjegjesonin brezin e adoleshences mbi vlerat e pa zevendesueshme te librit.

Projekti konsistonte : anketat e shperndara disa muaj me pare ne keto klasa nxorren disa statistika . Keto statistika u gershetuan me fakte te verteta te marra nga studime te ndryshme ne menyre qe ta sjellnin sa me prane realitetin tek nxenesit .
Prezantimi u be ne menyre dialogu ku nxenesit pyeteshin dhe me pas pjestaret e grupit u tregonin ate cfare ne te vertete ishte libri .
Prezantimi u prit mjaft mire , nxenesit mesuan disa fakte te cilat ne te vertete nuk i dinin dhe filluan ta shikonin librin nga nje kendveshtrim tjeter.