[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”pulse”]Dubrovnik ishin qytetet që u shëtiten nganxënëset e Kolegjit Turgut Ozal gjatë kësaj fundjave shoqëruara nga mësueset Haxhire Lleshi dhe Suela BinjakuNdalesa e parë ishte në qytetin e Barit. Pas shetitjes buzë detitudhëtimi ynë vazhdoi për  qytetin e BudvasTingujt e muzikës  organos dhe flladi i erës na e bënë mbrëmjen tepërmbreslënëse. Ditën e shtunë vazhduam udhëtimin drejt qytetit teKotorrit. Nga kulla e kalasë antike soditëm një panoramëfatastike  qytetit. Destinacoini i fundit ishte Dubrovnikui cilina ofroni peizashe pa fund. Në asnjë moment nuk mungoiharmonia mes nxënëseve tonatë cilat u zbavitën pa masëGjelbërimi i natyrës dhe kaltërsia pa fund e detit u bënë pjesë e jona kudo. Dielli me rrezet e tij të arta na shoqëroi në cdo orë tëshëtitjes.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_media_grid style=”all” items_per_page=”10″ element_width=”4″ gap=”5″ filter_size=”md” button_style=”rounded” button_color=”blue” button_size=”md” arrows_design=”none” arrows_position=”inside” arrows_color=”blue” paging_design=”radio_dots” paging_color=”grey” loop=”” autoplay=”-1″ item=”mediaGrid_Default” include=”16060,16061,16062,16063,16064,16065″][/vc_column][/vc_row]