[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pedagogia e Universitetit Beder Ana Uka dha seminar motivimi per nxenesit e klasave te 10-ta. Ne kete seminar:

Adoleshenca eshte mosha e sfidave dhe lekundjeve me te medha, mosha e formimit te karakterit dhe identitetit njerezor. Formimi i adoleshenteve ne aspektin e dijeve duhet te ece paralelisht me brumosjen shpirterore dhe anen njerezore, sepse eshte e rendesishme te formohen si individe qe vene harmonine ne gjithcka mbart vlere dhe i mundeson te ecin ne rrugen e se ardhmes si pasardhes te denje te shoqerise.

Andaj, ata duhet te motivohen si bije te denje te prinderve te tyre, te motivshem si pjestare te denje te nje familjeje, te shpalosen si nxenes shembullore dhe mbi te gjitha si pika referimi dhe motivimi per brezat e punes.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_media_grid style=”all” items_per_page=”10″ element_width=”4″ gap=”5″ filter_size=”lg” button_style=”rounded” button_color=”blue” button_size=”md” arrows_design=”none” arrows_position=”inside” arrows_color=”blue” paging_design=”radio_dots” paging_color=”grey” loop=”” autoplay=”-1″ item=”mediaGrid_SimpleOverlay” include=”15966,15970,15969,15968,15967,15972″][/vc_column][/vc_row]