Dea 1
B 1

Dea Bardhoshi

Nxënësja e shkollës së mesme Turgut Ozal Tirana, 
Dea Bardhoshi është pranuar në disa universitete më të mira të Shteteve të Bashkuara së Amerikës dhe Kanada
si: University of California Berkeley ,University of California San Diego dhe McGill University në Canada.
I urojmë suksese!

Ines Bici

Nxënësja e shkollës së mesme Turgut Ozal Tirana, 
Ines Bici është pranuar në disa universitete më të mira të Shteteve të Bashkuara së Amerikës
si: University of California Berkeley , UCLA, University of Virginia, dhe Worcester Polytechnic Institute.
I urojmë suksese!