Shoqëria “Turgut Ozal EDUCATION ” sh.a. nënshkruan marrëveshje me Kolegjet CATS pjesë e Cambridge Education Group Limited “CEG”

Shoqëria “Turgut Ozal EDUCATION ” sh.a. nënshkruan marrëveshje me Kolegjet CATS pjesë e Cambridge Education Group Limited “CEG” Nxënësit e shkollave jopublike “Turgut Ozal” dhe ”Memorial International School of Tirana” pjesë e shoqërisë “Turgut Ozal EDUCATION ” sh.a. do të kenë tashmë mundësinë për të studiuar në Kolegjet CATS në Angli, Evropë dhe SHBA në…

Details

Të rinjtë shqiptarë përfaqësojnë Shqipërinë në Europian Girls’ Mathematic Olympiad në Ukrainë.

Një shkollë e realizon misionin e saj kur edukon e arsimon në radhë të parë qytetarë të denjë dhe, njëkohësisht, nxënës konkurrues në të gjitha shkencat. Një prej këtyre përfaqësuesve të shkollës sonë është Heidi Durrësi. Ajo është nxënëse në klasën e 11-të, një vajzë me cilësi tepër të rralla, me kërkesa të larta e…

Details

ÇFARË OFRON SHKOLLA JONË?

•Staf i kualifikuar dhe trajnuar sipas standardeve europiane. •Mësimdhënie e bazuar në teknika dhe metoda bashkëkohore. •Planifikim dhe konsultim me nxënësit, që në klasën e 10-të, për zgjedhjen e profesioneve, degëve dhe universiteteve nga zyra e Këshillimit të Karrierës. •Përkushtim dhe punë cilësore me nxënësit pjesëmarrës në olimpiada kombëtare e ndërkombëtare.  •Mësimdhënie e lëndëve shkencore…

Details