Our 10th grade students visit the historical Berat city.

Një udhëtim tepër i vecantë u zhvillua me nxënëset e klasave të 10-ta për të shijuar turizmin dimëror në një nga vendet më të njohura të Maqedonisë, për pistën e skive, parkun kombëtar dhe liqenin, Mavrova. <br>Nuk i mungoi këtij udhëtimi as turizmi kulturor, shijimi i natyrës e monumenteve të saj në qytete si Struga e Ohri.

Aty ku lartësitë bëhen të prekshme!