FESTA E FEMIJEVE TE MATURANTAVE

Me 17 nëntor 2013 Kolegjet “Turgut Ozal”, organizuan aktivitetin “FESTA E FËMIJËVE” kushtuar fëmijëve të maturanteve të diplomuar në Kolegjet “Turgut Ozal”.Në këtë aktivitet morën pjesë rreth 70 maturante dhe 100 fëmijë. Programi përmbante: Kllounet, kukullat, testin IQ, lojra me tullumbace, piktura në fytyrën e fëmijëve, lojra me jenga, fotografi me familjen, konkursi i veshjes…

Details