ALUMNI

Play Video

Stay tuned and receive updates

Ori Hoxha

Bioinxhinier në Universitetin e Kalifornisë, Berkeley.

FABIO HODO

Inxhinieri e Hapësirës ajrore dhe Astrofizikë

Maturantët e Shkollës së Mesme Turgut Ozal ndër vite!

18

Matura

1200

Maturantë

168

Maturantë Aktualë

100

Medalje