[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”tada”]Një ndër aktivitetet e radhës, të organizuara nga zyra e karrierës në shkollën e mesme “Turgut Ozal”, në bashkëpunim me Universitetin Epoka ishte debati me temën “Të bëhesh inxhinier apo ekonomist?”. Ky debat, i cili u zhvillua në ambientet e shkollës së mesme “Turgut Ozal” në datën 6 prill 2016, u vlerësua nga nxënësit si një ndër aktivitetet më origjinale e argëtuese të organizuar nga kjo zyrë. Debati ngjalli Interes tek nxënësit, të cilët u aktivizuan me pyetje ineresante dhe argumente pro ose kundër secilit grup. Performanca e tyre si dhe ajo e pedagogëve dhe studentëve të ftuar, ishte mjaft e kënaqshme dhe ngjalli krenari për nxënësit tanë.

Një falenderim mjaft i veçantë i dedikohet të gjithë organizatorëve të këtij debati dhe pjesëmarrësve aktivë në të. Drejtoria e shkollës së mesme “Turgut Ozal” uron suksese të mëtejshme në organizime të tjera.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_media_grid style=”all” items_per_page=”10″ element_width=”4″ gap=”5″ filter_size=”md” button_style=”rounded” button_color=”blue” button_size=”md” arrows_design=”none” arrows_position=”inside” arrows_color=”blue” paging_design=”radio_dots” paging_color=”grey” loop=”” autoplay=”-1″ item=”mediaGrid_Default” include=”16014,16015,16016,16017,16018,16019″][/vc_column][/vc_row]