[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Teacher Admission


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Si mund të jesh mësues në shkollën Turgut Ozal

 

  • Nevoja për mësues të rinj është gjithmonë prezente sidomos në rastin e një institucioni arsimor prestigjoz.
  • Ka një traditë që ndjek ky institucion përsa i përket përzgjedhjes së stafit pedagogjik.
  • Pasi vlerësohen Cv- të të depozituara kontaktohet dhe lihet një orar ku i interesuari vjen dhe prezanton një orë mësimi përballë një komisioni të posaçëm.
  • Komisioni vlerëson përformimin e mësuesit kandidat dhe përcakton etapat në vijim nëse ka inetersim të ndërsjellë. Pas pranimit mësuesi i nënshtrohet një mori metodash për rritjen dhe përshatjen e këtij të fundit me sistemin e shkollës.
  • Pas miratimit te komisionit, dokumentet qe duhet te plotesoje mesuesi i ri jane si me poshte:
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Dokumentacioni:

Libreza e punes

Libreza e kontributeve shoqerore

Kopje te noterizuara te diplomes dhe listes se notave

Libreza shendetsore

Raport mjeko-ligjor

Fotokopje e kartes se identitetit

Numri i llogarise bankare

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1426599545398{padding-top: 45px !important;}”]
[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1426601150390{padding-top: 2px !important;}”]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]