[:en][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Student Admission


[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ enable_parallax=”” parallax_speed=”0.1″ bg_type=”no_bg” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_repeat=”repeat” bg_image_size=”cover” bg_img_attach=”scroll” parallax_sense=”30″ animation_direction=”left-animation” animation_repeat=”repeat” video_opts=”” viewport_vdo=”off” enable_controls=”off” bg_override=”0″ parallax_content_sense=”30″ fadeout_start_effect=”30″ overlay_pattern_opacity=”80″ overlay_pattern_attachment=”fixed” multi_color_overlay=”” multi_color_overlay_opacity=”60″ seperator_type=”none_seperator” seperator_position=”top_seperator” seperator_shape_size=”40″ seperator_svg_height=”60″ seperator_shape_background=”#ffffff” seperator_shape_border=”none” seperator_shape_border_width=”1″ icon_type=”no_icon” icon_size=”32″ icon_style=”none” icon_color_border=”#333333″ icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”50″ img_width=”48″ ult_hide_row_large_screen=”off” ult_hide_row_desktop=”off” ult_hide_row_tablet=”off” ult_hide_row_tablet_small=”off” ult_hide_row_mobile=”off” ult_hide_row_mobile_large=”off”][vc_column width=”5/6″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Rregullat e pranimit dhe rregjistrimit pranë shkollës “Turgut Ozal”

  • Shkolla “Turgut Ozal” ka vite që operon në Shqipëri me performancë në rritje në fushën e arsimit duke berë të mundur që interesi për shkollën tonë të jetë në rritje. Me moton “Cilësia në radhë të parë” ky institucion aplikon metoda efikase për evidentimin dhe përzgjedhjen e nxënësve më të mire.Duhet theksuar se me anë të provimeve të përgjithshme hyrëse përkatesisht për klasat e 9-ta për nxënësit më të mirë ofron bursa në nivele të ndryshme.
  • Aplikantët pasi paraqiten pranë ambjenteve të shkollës drejtohen tek zyra e Marrdhenieve me Publikun ku marrin një informacion të detajuar mbi arsimimin,metodat,ambjentet,pra çdo gjë që ofron shkolla per nje arsimim bashkëkohor.Më pas femija i nënshtrohet një testi pranimi i cili zhvillohet me anë të kompjuterit.Testi i pranimit për klasat e para është një test me njohuritë bazë që kanë fëmijët e asaj moshe,për klasat e 2-ta është i përbërë nga dy teste : matematikë dhe gjuhë shqipe.Ndërsa për klasat e 3-ta deri në të 9-ta përbehet nga tre teste: matematikë,gjuhë shqipe dhe anglisht.Të gjithë aplikantët nga klasa e parë deri në klasën e nëntë pasi hyjnë në testin e pranimit i cili është i detyrueshëm duhet të arrijnë pikët e nevojshme të përcaktuara më parë nga drejtoria e shkollës për të vazhduar arsimimin tek ne.
  • Pas mbarimit të provimit faza e dytë është kalimi pranë komisionit përkatës që bën vlerësimin e rezultatit të provimit i cili është transparent. Aplikanti zhvillon një intervistë me komisionin i cili më pas merr vendimin për pranimin ose jo të aplikantit duke u mbështetur në bazë të pikëve që ai ka marr në test.
  • Faza e tretë mbas pranimit është rregjistrimi në shkollë dhe firmosja e një kontrate me kusht e cila është e lidhur me performancën në rritje që duhet të tregojë nxënësi gjatë vitit shkollor.
  • Dokumentacioni që nevojitet pasi është marr një përgjigje pozitive nga komisioni të ndara sipas cikleve është si më poshtë vijon:
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Shkolla 9-vjecare:

Çertifikate Personale

Fotografi (2 Copë)

Dëftesa

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Shkolla fillore:

Çertifikate Personale

Fotografi (2 Copë)

Kartela e Vaksinave

Dëftesa

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ animation=”fadeInUp” bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ enable_parallax=”” parallax_speed=”0.1″ bg_type=”no_bg” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_repeat=”repeat” bg_image_size=”cover” bg_img_attach=”scroll” parallax_sense=”30″ animation_direction=”left-animation” animation_repeat=”repeat” video_opts=”” viewport_vdo=”off” enable_controls=”off” bg_override=”0″ parallax_content_sense=”30″ fadeout_start_effect=”30″ overlay_pattern_opacity=”80″ overlay_pattern_attachment=”fixed” multi_color_overlay=”” multi_color_overlay_opacity=”60″ seperator_type=”none_seperator” seperator_position=”top_seperator” seperator_shape_size=”40″ seperator_svg_height=”60″ seperator_shape_background=”#ffffff” seperator_shape_border=”none” seperator_shape_border_width=”1″ icon_type=”no_icon” icon_size=”32″ icon_style=”none” icon_color_border=”#333333″ icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”50″ img_width=”48″ ult_hide_row_large_screen=”off” ult_hide_row_desktop=”off” ult_hide_row_tablet=”off” ult_hide_row_tablet_small=”off” ult_hide_row_mobile=”off” ult_hide_row_mobile_large=”off”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1426599545398{padding-top: 45px !important;}”]
[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1426601150390{padding-top: 2px !important;}”]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][:al][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Student Admission


[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ enable_parallax=”” parallax_speed=”0.1″ bg_type=”no_bg” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_repeat=”repeat” bg_image_size=”cover” bg_img_attach=”scroll” parallax_sense=”30″ animation_direction=”left-animation” animation_repeat=”repeat” video_opts=”” viewport_vdo=”off” enable_controls=”off” bg_override=”0″ parallax_content_sense=”30″ fadeout_start_effect=”30″ overlay_pattern_opacity=”80″ overlay_pattern_attachment=”fixed” multi_color_overlay=”” multi_color_overlay_opacity=”60″ seperator_type=”none_seperator” seperator_position=”top_seperator” seperator_shape_size=”40″ seperator_svg_height=”60″ seperator_shape_background=”#ffffff” seperator_shape_border=”none” seperator_shape_border_width=”1″ icon_type=”no_icon” icon_size=”32″ icon_style=”none” icon_color_border=”#333333″ icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”50″ img_width=”48″ ult_hide_row_large_screen=”off” ult_hide_row_desktop=”off” ult_hide_row_tablet=”off” ult_hide_row_tablet_small=”off” ult_hide_row_mobile=”off” ult_hide_row_mobile_large=”off”][vc_column width=”5/6″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Rregullat e pranimit dhe rregjistrimit pranë shkollës “Turgut Ozal”

  • Shkolla “Turgut Ozal” ka vite që operon në Shqipëri me performancë në rritje në fushën e arsimit duke berë të mundur që interesi për shkollën tonë të jetë në rritje. Me moton “Cilësia në radhë të parë” ky institucion aplikon metoda efikase për evidentimin dhe përzgjedhjen e nxënësve më të mire.Duhet theksuar se me anë të provimeve të përgjithshme hyrëse përkatesisht për klasat e 9-ta për nxënësit më të mirë ofron bursa në nivele të ndryshme.
  • Aplikantët pasi paraqiten pranë ambjenteve të shkollës drejtohen tek zyra e Marrdhenieve me Publikun ku marrin një informacion të detajuar mbi arsimimin,metodat,ambjentet,pra çdo gjë që ofron shkolla per nje arsimim bashkëkohor.Më pas femija i nënshtrohet një testi pranimi i cili zhvillohet me anë të kompjuterit.Testi i pranimit për klasat e para është një test me njohuritë bazë që kanë fëmijët e asaj moshe,për klasat e 2-ta është i përbërë nga dy teste : matematikë dhe gjuhë shqipe.Ndërsa për klasat e 3-ta deri në të 9-ta përbehet nga tre teste: matematikë,gjuhë shqipe dhe anglisht.Të gjithë aplikantët nga klasa e parë deri në klasën e nëntë pasi hyjnë në testin e pranimit i cili është i detyrueshëm duhet të arrijnë pikët e nevojshme të përcaktuara më parë nga drejtoria e shkollës për të vazhduar arsimimin tek ne.
  • Pas mbarimit të provimit faza e dytë është kalimi pranë komisionit përkatës që bën vlerësimin e rezultatit të provimit i cili është transparent. Aplikanti zhvillon një intervistë me komisionin i cili më pas merr vendimin për pranimin ose jo të aplikantit duke u mbështetur në bazë të pikëve që ai ka marr në test.
  • Faza e tretë mbas pranimit është rregjistrimi në shkollë dhe firmosja e një kontrate me kusht e cila është e lidhur me performancën në rritje që duhet të tregojë nxënësi gjatë vitit shkollor.
  • Dokumentacioni që nevojitet pasi është marr një përgjigje pozitive nga komisioni të ndara sipas cikleve është si më poshtë vijon:
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Shkolla 9-vjecare:

Çertifikate Personale

Fotografi (2 Copë)

Dëftesa

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Shkolla fillore:

Çertifikate Personale

Fotografi (2 Copë)

Kartela e Vaksinave

Dëftesa

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ animation=”fadeInUp” bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ enable_parallax=”” parallax_speed=”0.1″ bg_type=”no_bg” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_repeat=”repeat” bg_image_size=”cover” bg_img_attach=”scroll” parallax_sense=”30″ animation_direction=”left-animation” animation_repeat=”repeat” video_opts=”” viewport_vdo=”off” enable_controls=”off” bg_override=”0″ parallax_content_sense=”30″ fadeout_start_effect=”30″ overlay_pattern_opacity=”80″ overlay_pattern_attachment=”fixed” multi_color_overlay=”” multi_color_overlay_opacity=”60″ seperator_type=”none_seperator” seperator_position=”top_seperator” seperator_shape_size=”40″ seperator_svg_height=”60″ seperator_shape_background=”#ffffff” seperator_shape_border=”none” seperator_shape_border_width=”1″ icon_type=”no_icon” icon_size=”32″ icon_style=”none” icon_color_border=”#333333″ icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”50″ img_width=”48″ ult_hide_row_large_screen=”off” ult_hide_row_desktop=”off” ult_hide_row_tablet=”off” ult_hide_row_tablet_small=”off” ult_hide_row_mobile=”off” ult_hide_row_mobile_large=”off”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1426599545398{padding-top: 45px !important;}”]
[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1426601150390{padding-top: 2px !important;}”]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][:]