[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

A


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

STRUKTURA E SHKOLLËS

Kompleksi  “Turgut Özal”  Durrës  përbëhet nga 3 godina simetrike ; një kinema, një  sallë   e madhe konferencash , tre  fusha sportive  ,dy palestra dhe mjedise komode  për zhvillimin e një mësimi sa më efektiv. Të gjitha ambjentet e shkollës  janë  të pajisura me  sistem ngrohjeje dhe shumica e klasave kanë tabela elektronike. Çdo klasë  ka nga 12 banka dhe  në muret e klasave  si dhe koridoreve  janë vendosur stenda, të cilat paraqesin punimet e nxënësve  në lëndë të ndryshme.[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Struktura e godinës A:

  • Klasa për nxënësit nga klasa e 10-ë deri në klasë n e 12-ë
  • Laboratore bashkëkohorë të kimisë, biologjisë , fizikës dhe kompjuterit
  • Sallë mësuesish
  • Klasa për përgatitje n e nxënësve në olimpiada (Olympiad class)
  • Dhoma për t’i dhënë nxënësve olimpiadë  të avancuar (Olympiad  room)
  • Kantina e shkollës
  • Konsulenti i nxënësve
  • Palestër e mbyllur sportive
  • Konikti i djemve
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ animation=”” type=”” bg_color=”” bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ enable_parallax=”” parallax_speed=”0.1″ bg_video_src_mp4=”” bg_video_src_ogv=”” bg_video_src_webm=”” bg_type=”no_bg” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”” layer_image=”” bg_image_repeat=”repeat” bg_image_size=”cover” bg_cstm_size=”” bg_img_attach=”scroll” parallax_sense=”30″ bg_image_posiiton=”” animation_direction=”left-animation” animation_repeat=”repeat” video_url=”” video_url_2=”” u_video_url=”” video_opts=”” video_poster=”” u_start_time=”” u_stop_time=”” viewport_vdo=”” enable_controls=”” bg_override=”0″ disable_on_mobile_img_parallax=”” parallax_content=”” parallax_content_sense=”30″ fadeout_row=”” fadeout_start_effect=”30″ enable_overlay=”” overlay_color=”” overlay_pattern=”” overlay_pattern_opacity=”80″ overlay_pattern_size=”” overlay_pattern_attachment=”fixed” multi_color_overlay=”” multi_color_overlay_opacity=”60″ seperator_enable=”” seperator_type=”none_seperator” seperator_position=”top_seperator” seperator_shape_size=”40″ seperator_svg_height=”60″ seperator_shape_background=”#fff” seperator_shape_border=”none” seperator_shape_border_color=”” seperator_shape_border_width=”1″ icon_type=”no_icon” icon=”” icon_size=”32″ icon_color=”” icon_style=”none” icon_color_bg=”” icon_border_style=”” icon_color_border=”#333333″ icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”50″ icon_img=”” img_width=”48″ ult_hide_row=”” ult_hide_row_large_screen=”” ult_hide_row_desktop=”” ult_hide_row_tablet=”” ult_hide_row_tablet_small=”” ult_hide_row_mobile=”” ult_hide_row_mobile_large=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1427279823444{padding-top: 45px !important;}” css_animation=”fadeInUp”]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]